Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis - Pommes Château

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Samlar några klassiska potatisräter under rubriken Potatis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela de råskalade potatisarna på längden i 'klyftor' så de får en båtliknande form. Blanchera klyftorna några minuter i lättsaltat vatten. Stek dem gyllenbruna i smör smaksätt med salt & peppar
  2. Om du skall göra till många personer kan du efter blacheringen steka i ugnen, 250 grader och en klick smör i ca 15 minuter under sporadisk omröring.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.