Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatiscocotter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör egna cocotter, passar till allt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Skala och skär potatisen i mycket tunna, mindre skivor. Skär även schalottenlöken i tunna skivor. Krydda potatis och lök med salt och peppar. Blanda och fördela i cocotteformarna. Rör ut crème fraiche med grädde, fördela över potatisen i formarna och toppa med lite parmesan. Ställ formarna på galler mitt i ugnen och grädda först ca 15 min. Sänk temperaturen för cocotterna till 175°.Och låt cocotterna grädda färdigt (är färdiga efter sammanlagt 35 min).

Kommentarer (1)

  • tax153 9 december 2011

    JÄTTEGOTT och praktiskt för om det blir några över så är det bara att frysa ner i portionsformen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.