Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatiscurry för tortillas

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Det indiska och mexicanska köken är båda eldiga och smakrika. Och går bra att kombinera. Det här är helt vegetariskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär i mindre bitar, ca 1,5x1,5 cm. Koka i lättsaltat vatten tills de är mjuka. Häll kokande vatten över de frysta ärtorna och låt stå en stund. Hacka och sautera löken i oljan tillsammans med currypulvret tills den är mjuk.
  2. Blanda potatis, ärtor och lök. Tillsätt kummin, koriander och garam masala. Salta. Låt puttra ca fem minuter. Tillsätt eventuellt lite vatten och blanda ner citronjuicen.
  3. Servera i tortillas eller chapati eller i pitabröd, tillsammans med någon god raita, t ex min Mint- och korianderraita.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.