Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatiscurry med vitlök och ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Funkar som ensamrätt, men även ett gott tillbehör till kötträtter. Indiskt recept. Jag tycker väldigt mycket om spiskummin. Kokt blomkål är väldigt gott att blanda ner..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och dela i bitar på ca 3 cm. Skala och hacka löken. Hacka chilin utan frön.
  2. Värm oljan i en stekpanna. Fräs senapsfrön 10 sekunder, lägg i gurkmeja, hels spiskummin, chili och lök och fräs under omrörning.
  3. Lägg i potatisen och fräs 5 minuter under omrörning. I med mald spiskummin, koriander, socker och salt. Sätt på locket och låt koka på svag värme 5-10 minuter. Blanda i citronsaften och smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.