Potatisgratäng med purjolök recept

Laddar...
Din sökning gav 103 träffar

Potatisgratäng

Ännu en variant. Funkar som en hel måltid på flera olika sätt.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs receptPotatisgratäng med kassler

Detta är en jättegod rätt som går att förbereda i förväg. Det är en rätt som sköter sig själv i ugnen och dessutom så är denna rätt fantastiskt god!


Zucchini och potatisgratäng

En god, ganska matig grönsaksblandning som passar som tillbehör till både fisk och kött. Att den dessutom ser vacker ut gör ju inte det hela sämre.

Amoz Filé surprise!

En fläskfilé kan ju tillagas på många sätt, idag fick fantasin bestämma som så många gånger förut. Gott blev det kan jag lova!!!
Lottas & Niklas gratäng

Kycklingen sätter smak på den redan goda gratängen. Allt lagas i en form. Perfekt till helg, fest såväl som vardag. Var och en tar den bit man gillar och så ett lass potatisgratäng.Falukorv- och baconpanna med kokt..

"Man tager vad man haver" heter det ju, i går var det precis som citatet säger... :D Jag hade grädde och mjölk som höll på att gå ut, en halv falukorv och några trista potatisar.. Med en snabb ki..


Potatis och ruccolaterrin

Denna terrin kan serveras både varm och kall så det är också kanon när man behöver förbereda maten i förväg. Mängden sallad kan se mycket ut men den krymper ihop kraftig när den steks. Var inte rä..