Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgratäng med Kelda ostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Man lägtar ju efter en potatsgratäng även på sommaren. Detta recept fungerar även med "färskpotatis".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnenpå 200 grader
  2. Skala och skiva potatisen, spola den under kallt vatten, låt den rinna av. Smörj en form lägg i potatisen. Hacka eller pressa vitlöken över och salta,
  3. Slå på ostsåsen ( den kan blandas ut lite med ett par droppar mjölk eller grädde om man tycker att det ser lite ut). Sätt in formen i mitten av ugnen.
  4. Brukar vara färdig efter 40-45 minuter (prova med sticka)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.