Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgratäng med ädelost

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En krämig potatisgratäng som passar fint till buffébordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Skala och skiva potatis och lök. Varva i en form och krydda med salt och peppar mellan varven.
  3. Koka upp crème fraiche, mjölk och grädde och pressa i vitlöken. Häll i formen och strö över riven ädelost. Grädda i ca 40 minuter tills potatisen är mjuk.
  4. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.