Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgratäng med gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Potatisgratäng med gorgonzola,oliver,färsk timjan och soltorkade tomater. En rätt med sting i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1.Skala och klyfta potatisen. Varva potatis i en smord form med srimlade soltorkade tomater, hackad timjan,oliver och gorgonzola. Se till att översta lagret består mest av potatis. Krydda rikligt med salt och peppar mellan varven
  2. 2.Blanda gräddmjölken, vilket kan vara 50/50 eller om man har en svätt grädde kvar späd med mjölk till 3 dl. Pressa ner vitlöksklyftorna i gräddmjölken. Krydda med salt och peppar.
  3. 3.Häll gräddmjölken över potatisgratängen och grädda i 225 grader i 50- 60 min tills potatisen mjuknat och fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.