Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgratäng med chilifärs

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lite extra gott mitt i veckan.

Ingredienser

Instruktioner

Värm upp ugnen till 200 grader. Bryn köttfärsen i margarinet tills alltsammans har fått färg. Krydda med salt, peppar och chilipulver och blanda väl. Blanda i all crème fraiche och låt det koka några minuter på svag värme. Lägg hälften av den tunnskivade potatisen i en ugnssäkerform och häll på färsen. Lägg på resterande potatisskivor på färsen och häll på grädden. In i ugnen i ca 30 min eller tills potatisen är mjuk. Ta ut gratängen och strö över osten och in igen i 5 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.