Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgratäng med gorgonzola och päron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En given smaksuccé enligt buffétidningen. Måste prövas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skär potatisen i tunna skivor. Dela, kärna ur och skär päronen i tunna skivor. Ansa och strimla purjolöken fint. Varva potatis, päron, purjolök, ½ tsk salt och 1 krm peppar i en smord ugnssäker form ca 20x30 cm.
  3. Mixa ostarna med grädde, ägg och muskot med stavmixer eller i en matberedare. Häll blandningen i formen.
  4. Tillaga mitt i ugnen ca 40 minuter. Låt svalna något.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.