Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgulash

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

vegetariskt

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och lök. Skär dem i klyftor. Bryn potatis och lök i matfett i en stekgryta. Tillsätt tomaterna med sitt spad, salt och kryddor. Låt allt koka under lock tills potatisen känns mjuk, 10-15 min. Häll över gräddfilen och stö över gräslök före serveringen.

Kommentarer (2)

  • BigCheese 27 februari 2009

    Det här var mycket gott och billigt! Ett plus att det är vegetariskt. Det här kommer vi att äta ofta i min familj.

  • misstoso 19 maj 2009

    Mycket enkelt att göra. Gott och mättande! Sallad med fetaost till blev supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.