Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatishalvor med topping

 
Skriv ut

Perfekt att ha som förrätt på både påsk- och midsommarbordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen. Låt den kallna. Dela potatisen på hälften, skär sedan bort en liten bit undertill, så att potatishalvan står stadigt på fatet.
  2. Skala räkorna. Lägg en klick gräddfil på varje potatishalva. Klicka på en tesked stenbitsrom ovanpå gräddfilen. Strimla den röda biten av crabfish´n. Garnera potatishalvorna med räkor, finhackad lök, crabfish, finhackad gräslök. Avsluta med att strö lite flingsalt över potatishalvorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.