Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Denna potatiskaka ska jag prova i kväll till det grillade köttet. Ser supergott ut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter).
  2. Skala och skiva potatisen i tunna skivor. Strimla tomaterna. Varva potatis, tomater, örtkryddor, salt och peppar i formen.
  3. Vispa ihop ägg och grädde. Häll det i formen.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Låt den svalna eller kallna.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • lindakh 22 juli 2009

    Denne er helt fantastisk god. anbefales på det sterkeste! En klar favoritt til grillmaten i sommer.

  • Robjoo 25 februari 2010

    Jätte god en klar femma från oss...:-)

  • loppan35 3 januari 2011

    jättegod var denna och jag kommer absolut att göra om den!! får en 5 i betyg.

  • pihal 29 oktober 2011

    Såg godare ut än det var. Inte riktigt i min smak. Menn så är det ibland. En 3:a i betyg från mig och min familj.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.