Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatiskaka med ägg och ost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott till allt kött

Ingredienser

Instruktioner

Riv/strimla potatis och lök, finstrimla purjon. Vispa ihop ägg och kruddor. Blanda allt. Fräs några matskedar smör på en stekpanna och lägg i blandningen. PACKA ihop det till en kaka och låt steka på på knapp medelvärme ca 20 min. vänd kakan och låt den steka på andra sidan ca 15 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.