Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisknyten med fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mer sommarmat! Champinjoner är också något jag tycker väldigt mycket om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skala och skär löken i klyftor. Lägg ut potatisen på ett folieark. Fördela lök, champinjoner, Västerbottenost och gräslök ovanpå och ringla över olja samt krydda med salt och peppar. Lägg ett folieark ovanpå och förslut kanterna. Lägg paketet på en plåt.
  3. Sätt plåten mitt i ugnen i 20-25 minuter eller lägg på grillen ca 15 minuter.
  4. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor och trä upp dem på blötlagda träspett. Lägg dem på grillen tillsammans med potatispaketen. Grilla dem i ca 8 minuter på varje sida.
  5. Klart att servera!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 8 juli 2012

    Provade dessa potatisar idag, men hade fetaost istället och grillad entrecote till. Jättegoda 5:a i betyg. Kommer säkert att göra detta igen, fast då enligt ditt recept helt och hållet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.