Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett säkert kort vid middagsbjudning och vid ev rester dagen efter som fyllning i tex baguette, mums

Ingredienser

Instruktioner

Bena ur kycklingarna, ochlägg köttet i en ugnsfast form. Smält smöret i en kastrull, och blanda ner resten av ingredienserna till såsen. Låt det sjuda ihop, häll sedan allt över kycklingköttet, och låt det stå minst i ett par timmar och dra (toppen att göra dagen innan). Sedan ska den gratineras i ugn ca 225 gr i ca 15-20 min så den får en gyllenbrun färg. Strö jordnötter över och servera med potatiskroketter och en krispig sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gul13 21 april 2010

    Detta receptet har jag gjort många gånger. Synd att ingen annan hittat det för ni har missat något. Det är jättegott. Vi brukar äta ris till.

  • Mistys 16 oktober 2011

    En helt ok rätt som dock var lite för salt för vår smak annars god. Kommer nog att göra igen men dra ner på sojan. Vi hade ris till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.