- Serverar: 2 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Jättegod kalorisnål och enkel rätt. Värde 5,5 per portion.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skala och skiva potatisen och lägg dem i en ugnssäker form och slå över buljongen. Sätt in potatisen i ugnen i cirka 30 minuter.
Hacka under tiden löken och bryn den i en stekpanna tillsammans med färsen. Häll på krossade tomater, pressad vitlök, vv fraiche och fond. Krydda efter smak.
- Lägg köttblandningen över potatisen och grädda ytterligare 15 minuter.
- Servera rätten tillsammans med en god, krispig sallad.
Publicerat den
9 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott med en sallad till! Kommer att göra den flera gånger. Har du flera VV recept med p så hör gärna av dej. Kram Tina
Detta var jättegott. Vi kommer absolut att laga det igen.
Jättegott och lättlagat. Kommer helt klart lagas många fler gånger!
Mmmm, det här var riktigt gott! Jag hittade tyvärr ingen Fraiche med chilismak från viktväktarna. Så det fick bli en vanlig naturell v-v fraiche, som jag kryddade med lite chilipulver. Tack för receptet! Högt betyg från mig...
Super god helt klart maken tyckte om den han åxå så nu kom sonen hem och åt 5 solklara poäng monica