Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatismuffins med skinka, champinjoner, spenat och ost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessa muffinsar är nästan som en omelett. Passar utmärkt att ta med sig till lunchen eller till utflykten. Lika goda varma som ljumma eller kalla. Servera med en god sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och mjölk. Skiva rödlöken tunt, skär potatisen i bitar. Skär skinkan i mindre bitar och stek den. Stek grönsakerna mjuka, först rödlök och hackad vitlök, sedan champinjoner, potatis och spenat. Riv osten.
  2. Blanda samman grönsaker och ost med äggblandningen och smaka av med salt och peppar. Smörj stora muffinsformar och häll i blandningen. Grädda i 180 graders varm ugn i 20-30 minuter eller tills muffinsarna har pöst upp och blivit gyllene.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.