Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatispannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med härliga färskpotatis blir den här rätten en somrig förrätt, med få kalorier. 100kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. Skala och koka färskpotatisen mjuk i lättsaltat vatten. Låt dem svalna. Blanda grädde och mjölk i en kastrull och värm. Ta upp gelatinbladet ur vattnet och lägg ner i den varma gräddmjölken så att det smälter.
  2. Pressa ner potatisen i gräddmjölken och vispa tills du har en slät kräm. Krydda. Häll i små glas och ställ i kylen ett par timmar tills krämen stelnat. Garnera med rom och räkor, dill och gräslök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.