Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatispizza med skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott tycker både barn och vuxna, fredagsmys kanske, mellanmål eller barnkalas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Baka potatisen i ca 1 timme, eller kör dem i mikron, 6-8 minuter. Fördelen med ugn är att den då redan är varm till gratineringen.
  3. Dela de varma potatisarna tvärs över. Gröp ur dem en aning. Lägg en matsked crème fraiche i varje potatis.
  4. Lägg sedan på en klick ketchup, en näve strimlad skinka och en näve majs, fryst eller på burk. Toppa med riven ost.
  5. Gratinera i het ugn, ca 10 minuter tills osten smält.
  6. Krydda extra på "föräldrapotatisarna".
  7. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.