Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatispuré

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god puré gjord på mandelpotatis. Jag tycker att den passar till både kött och fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten tills den är mjuk, ca 15 min. Ånga av och pressa potatisen.
  2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och dra av kastrullen från värmen.
  3. Sila mjölk och smör över potatisen och vispa till en slät puré. Tillsätt yoghurt och krydda med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.