Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisrulle, frasig

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och lite annorlunda till köttbiten.

Ingredienser

Instruktioner

Tina smördegen. Värm ugnen till drygt 225 g. Finhacka persiljan och smält smöret. Kavla ut smördegsplattorna en halv gång på längden och dela vardera i två. Skala och finriv potatisen på rivjärn ner på en ren handduk. Vrid ur det rivna hårt i handduken, du får ut drygt 2 dl vätska. Blanda potatis, persilja, salt och smält smör. Lufta med en gaffel och fördela på degen. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven ner på smord plåt med bakpapper. Grädda mitt i ugnen 15-20 min.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gilryd 5 november 2008

    Hej! Jag har provat ett liknande recept med timjan och vitlök.Penslade med ägg och sesamfrö. Festligt och gott! Hälsningar från Götet

  • Gilryd 5 november 2008

    Glömde betygsätta och jag tycker det är värt en femma.

  • camillab 13 januari 2009

    De här rullarna är såå goda, vi åt dem senast på nyårsaftonen. Vi brukar pressa i 2 vitlöksklyftor också, supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.