Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen potatissallad med bönor och pesto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vackert röd sallad med smaskiga italienska smaker som passar utmärkt till fyllda kycklingfiléer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka den rena men oskalade färskpotatisen mjuk, häll av vattnet och låt dem ånga av i kastrullen under hushållspapper.
  2. Under tiden skalar och skivar du löken tunt. Blanda samman crème fraiche, pesto och smaka av med salt och peppar. Skölj och låt bönorna rinna av, och skär tomaterna i fjärdedelar. Finhacka de soltorkade tomaterna.
  3. Rör ner såsen i potatisen och vänd ner lök, tomater och bönor. Vänd sist ner den ljumma potatisen samt färsk basilika och servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.