Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med babyspenat och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott på färskpotatis men funkar på mjölig vinterpotatis också då den drar åt sig marinaden fint. Gott till grillat eller på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna potatisen. Koka potatisen cirka fem minuter i saltat vatten tillsammans med sockerärtorna och ärtorna och häll av.
  2. Häll genast på marinaden från fetaosten men spara fetaosten. Finhacka rödlöken och blanda i.
  3. Ställ blandningen att kallna. Blanda i spenaten och fetaosten just före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.