- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Det är så gott med en potatissallad som inte känns fet av majonäs. Enkel och god
Instruktioner
- Skala och koka potatisen i saltat vatten. Skala, hacka eller skiva löken. Blanda alla ingredienserna till såsen. Skiva den varma potatisen och lägg den i en skål, varvad med schalottenlök och kryddgrönt. Häll över salladssåsen och lyft potatisen så att alla skivor blir fuktade av såsen. Låt salladen stå ca 1 tim och ta smak.
- Strö över kapris och servera potatissalladen till rökt kött, grillad korv eller kall skivad rostbiff.
Publicerat den
28 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej. Jag har lagat din underbara franska potatissallad, den slår ut alla andra jag gjort. Den var fantastiskt god med lingonfilé och sallad.
Jag lägger in bilder också, hoppas du inte har något emot det?
God och frisk potatissallad! Kommer göra den igen! :-)
Detta är den godaste p-salladen av alla!!
Riktigt god. Gjorde egen Salssiccia med vitt vin och salvia och hade denna till. smasken!
Underbart god potatissallad. Perfekt till grill eller som förrätt med tex rostbiff eller skinkrullar.
Glatt överraskad att den var sååå god! Den kommer att sparas i min kokbok och lagas i framtiden:)
Jag hade inte tid att låta den stå och dra 1 timme, men den var god ändå. Ett klart trevligt alternativ till majonäsvarianten. Tack! :-)