Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

lchf, Potatissallad utan potatis

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fungerar jättebra istället för vanlig potatissallad. Krydda efter smak, kanske med grillkrydda, persilja eller vitlök...

Ingredienser

Instruktioner

Skär zucchinin i små tärningar och stek dem i smör. Stek inte för länge, bara så att de får färg, de får inte bli för mjuka. Låt kallna. Rör ihop dessertost och creme fraiche, finhackad röd lök (½-1 st), salt och svartpeppar. Rör försiktigt ned zucchinitärningarna. Smaka av och krydda efter behag. Går bra att spara några dagar i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • labbe52 4 juni 2009

    detta låter jättebra ska jag göra i helgen

  • ingbritt_olsson 6 juli 2009

    Vill tacka så jättemycket för det goda receptet. Har redan gjort det två gånger under samma helg. Ett tips: gör den gärna dagen innan så att smakerna gosar till sig mer.

  • Cejmil 13 september 2011

    Riktigt god! passar perfekt istället för potatissallad!

  • minikanin 26 september 2011

    Brukar man skala zucchinin eller steker man den med skalet på? Aldrig testat laga nått med den grönsaken tidigare..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.