Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med haricots verts

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket god och enkel potatissallad. Passar utmärkt till buffén eller till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen mjuk med skalet på. Koka bönorna knappt mjuka i saltat vatten. Skala och finhacka löken. Vispa ihop vinäger och olja i en skål. Smaka av med salt och peppar, lägg i avrunna bönor, rödlök och persilja. Ånga av potatisen. Skala och skär den i bitar. Varva potatisen och bönorna med dressing i en skål och låt salladen stå och dra åt sig smakerna en stund före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.