Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med serranoskinka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Potatissallad i portionsglas till förrätt eller till buffén

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll bort vattnet och låt potatisen kallna. Tärna dem.
  2. Tärna tomaterna och skiva oliverna.
  3. Rör samman alla ingredienserna till dressingen. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner den kalla potatisen och tomathack.
  4. Fördela potatissalladen i ca 10-12 små glas. Strö över oliverna. Rulla samman skinkskivorna och stick fast dem i små spett. Ställ ett spett i varje glas.
  5. Lycka till: Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.