Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissoppa med mangold och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med strimlad fårost på toppen samt bondbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa mangolden, skölj väl och skär i mindre bitar. Hetta upp olivolja i en gryta. Fräs mangold, potatis och lök några minuter. Häll på vattnet och låt sjuda ca 20 min.
  2. Mixa hälften av soppan i en matberedare eller mixer. Blanda med resten av soppan. Rör ner grädde och mjölk. Salta. Krydda med svartpeppar och muskotnöt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.