Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissuffle' med mandelpesto

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Fantastiskt god och enkel potatissuffle' fylld med mozzarella och västerbottenost, serveras med mandelpesto. Gott till marinerad kycklingfilé' eller fläskfilé som serveras kall eller som grillats.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en kakform med löstagbara kanter med hälften av smöret och täck ordentligt med hälften av skorpmjölet. Skala och koka potatisen. Tillsätt smör och mjölk och blanda. Rör i äggen och parmesanosten, krydda. Lägg hälften av moset i formen, tryck upp en bit på kanten. Lägg i osttärningarna och täck med resten av moset. Pensla med resten av smöret och strö över resterande skorpmjöl. Grädda i 200 grader ca 30-45 min. Ogräddad kan suffle'n stå i kylskåp i 2 dygn.
  2. Pesto: Kör mandel persilja och olja i matberedare el med mixer. Blanda i parmesanost och krydda.
  3. Serveras med kött/kyckling och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.