Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissufflé med Västerbottensost

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smakrikt tillbehör, passar alla kötträtter gärna helstekt ryggbiff och en mojo rojo till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Skala och koka potatisen. Häll av vattnet och pressa potatisen, låt svalna. Dela äggvitor och gulor. Tillsätt gulorna och grädden i det avsvalnade potatismoset. Vänd in västerbottenosten. Smaka av med peppar och salt, låt svalna.
  3. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd sedan in i det avsvalnade potatismoset. Spritsa i små smorda suffléformar och gratinera i ca 15-20 minuter i ugn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.