Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisvåfflor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 45 minuter
Skriv ut

Måste provas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda hälften av mjölken med mjölet till en jämn smet. Tillsätt den mosade potatisen, resten av mjölken , salt och kryddor.
  2. Låt smeten svälla 1-2 timmar. Tillsätt det smälta matfettet. Häll smeten i våffeljärnet och grädda våfflorna ljusbruna. Lägg dem över varandra. försök att hålla dem varma. Servera till: gräddfilssås t ex med rom och hackad lök eller lingonsylt och stekt bacon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.