Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pressgurka

 
Skriv ut

Mycket god och dessutom snabb att göra. Passar till alla kötträtter särskilt gott till stekt kyckling, kalkon, fläskstek m.m. Gör gärna dubbel sats, för det går åt... Mycket gott att ha på leverpastejmackan också..

Ingredienser

Instruktioner

Skiva slanggurkan i mycket tunna skivor, gärna i en matberedare. Lägg skivorna i en glasskål. Ös på ättikan, sockret och persiljan. Rör om väl. Låt det stå och dra i minst ett dygn och rör om under tiden i gurkan så ättikslagen kommer åt alla skivorna..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.