Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Princess med Kalixrom och filmjölksgelé

 
Skriv ut

Till Buffé bordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kantskär potatisen och dela på mitten.
  2. Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
  3. Smält sedan gelatinet en kastrull med 1/3 av filmjölken. Blanda sedan med resterande fil.
  4. Häll upp i en liten form och ställ kallt i 1 timme.
  5. Lägg löjrommen på ena sidan av potatisen och skär sedan fina tärningar av gelé och lägg på andra halvan av potatisen.
  6. Strö lite gräslök och riv lite citronskal på potatisen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.