Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Prosciuttobakad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingfilé med basilika- och fetaostfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Torka av filéerna och skär en ficka längs med köttet. Salta och peppra. Lägg smulad fetaost och basilikablad i fickan.
  3. Linda skinkskivor runt filéerna och lägg över filéerna i en smord ugnssäker form.
  4. Pensla med smält smör. Stek köttet mitt i ugnen i ca 25 minuter.
  5. Skär upp köttet i skivor och servera på en bädd av blandad sallad och kokt ris eller quinoa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.