Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Proteinrik glutenfri, quorn- och spenatpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Quornfärsen går att byta ut mot annan proteinrik källa, exempelvis kyckling eller nötfärs.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla pajdegs-ingredienser till en smet. Smörj form och berd ut smet. Förgrädda 10-12 min på 175 grader Blanda äggstanning med valfri fyllning. Lägg i fyllning och ha i ugnen tills pajen fått färg och äggstanningen blivit någorlunda fast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.