Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pulled pork

 
Skriv ut

Sist i Sverige att tillaga den hypade rätten Pulled Pork... Men det visade sig vara en höjdare som både jag och barnen gillade. Bra att var och en kan välja tillbehör efter eget tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till barbequesåsen i en gryta och koka ihop under ca 20min. Mixa till en slät sås.
  2. Torka av köttet, hacka lök och vitlök grovt. Lägg allt i en gjutjärnsgryta/lergryta. Tillsätt ca 2,5dl av barbequesåsen (behåll resten till serveringen). Ställ in i ugnen på 120grader, tillaga ca 4-6h (testdra med en gaffel att det är riktigt mört. Titta till emellanåt för att säkerställa att köttet inte går torrt. Tillsätt isf lite vatten.
  3. Dela köttet med två gafflar och blanda i lite av köttvätskan. Servera med sallad, grönsaker, guacemole, salsa, coleslaw, ugnsbakad sötpotatis, grillad majs och kanske en paleobulle eller annat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.