Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pulled salmon med saffranssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ugnsstekt lax i rökig och sötstark marinad. Såsen får smak och blir vackert gul av saffran. Kanske blir detta en ny favorit på julbordet?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda ihop saffranssåsen och ställ kallt. Lägg laxen i en ugnssäker form. Blanda ingredienserna till marinaden och bred på laxen. Tillaga i mitten av ugnen ca 25 minuter.
  3. Dra isär laxen med en gaffel och servera med såsen och rostade potatisklyftor som blandats med babyspenat och skivad rödlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.