X

Pumpa recept

Laddar...
Din sökning gav 766 träffar

Halloween: Pumpapaj

Ett recept på pumpapaj som ska ätas varm med vaniljglass eller vispad grädde. Har inte testat den än själv, men verkar som ett säkert kort på Halloween!


Pumpabröd

Ett smakrikt bröd med rostade kärnor, flingor och frön. Doftar ljuvligt.


Pumpasoppa

God och krämig soppa med en aning hetta från chilin. Har prövat byta pumpan mot zucchini, grön eller gul med gott resultat!Pumpa- och morotskaka

Baka en mjuk och saftig kaka med pumpa och morötter med len och god Kesella-kräm. Litet kalas eller stor fest, allt fler hittar på något extra kul på Halloween.


Amerikansk pumpapaj

På halloweenfesten ska man enligt amerikansk tradition bjuda på pumpkin pie. Smaken påminner om pepparkaka.
Pumpasoppa med räkor

Denna goda soppa hade vi som förrätt vid Halloween ett år. Av det tomma pumpaskalet görs en fin lykta som du sätter utanför entrén med ett värmeljus inuti.


Ingefära-och pumpa sylt

En otroligt god sylt/marmelad, som är både söt, syrlig och het. Kommer från ett engelskt recept, så det riktiga namnet är Ginger and pumpkin jam. Gör gärna dubbel sats, för den är så pass god!


Pumpahonung

Det är roligt med gamla kokböcker, trodde detta med pumpa var ett relativt nytt påfund i Sverige men ack så fel jag hade. Varsågod här kommer ett hopkok från Fru Anna Olssons kokbok Grönsakers användn..


Pumpamarmelad lyx

God lyxig marmelad att njuta tillsammans kex och ost, på nybakade scones i höstmörksrusket.


Pumpa-och linssoppa

God och mättande höstsoppa. Blir inte sämre av att den är lätt att laga. Jag har använt den gröna matpumpan.


Smal PumpaPaj

För den som tänker kalorier är det 170 i varje bit

Skrivet av emilia1985
för över 2 månader sedan
Läs recept


Grova morotsbröd med pumpakärnor

Här är ett recept på fiberrikt, nyttigt, saftigt och riktigt goda morotsbröd! Ett väldigt lätt och tacksamt bröd att baka. Det blir 6-8 stycken bröd på detta recept.
Pumpa- och majspaj med spansk cho..

En jättegod paj som gick rakt in i mitt barnbarns favoriträttslista. Det är en Argentinsk pumpapaj som egentiligen ska ha röktskinka men jag byte ut ingrediensen mot spansk chorizo (mild paprika korv)..