Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda chokladformar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Muffinsformar gjorda i choklad med olika fyllningar. En lite annorlunda men mycket uppskattad efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i småbitar och smält den tillsammans med oljan över vattenbad.
  2. Stryk ut chokladen tunt med hjälp av en brödpensel i pappersformarna och ställ dem efterhand i kylskåpet.
  3. Gör detta i två omgångar.
  4. Det är lättare att hantera om du har 3-4 pappersformar vilket ger mer stadga.
  5. Ta bort pappersformarna. Hit kan man förbereda dagen innan.
  6. Blanda samman fyllningen och garnera.
  7. Eller fyll chokladformarna med något som du tycker om. Vad som passar bäst efter årstiden.
  8. Servera direkt.
  9. Hoppas att det smakar bra!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ros 27 juni 2008

    Förslag på fyllningar: Grädde och jordgubbar Grädde och blåbär Grädde och vinbär Grädde och konserverade mandariner grädde och hallon

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.