- Serverar: 10 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Muffinsformar gjorda i choklad med olika fyllningar. En lite annorlunda men mycket uppskattad efterrätt.
Instruktioner
- Bryt chokladen i småbitar och smält den tillsammans med oljan över vattenbad.
- Stryk ut chokladen tunt med hjälp av en brödpensel i pappersformarna och ställ dem efterhand i kylskåpet.
- Gör detta i två omgångar.
- Det är lättare att hantera om du har 3-4 pappersformar vilket ger mer stadga.
- Ta bort pappersformarna. Hit kan man förbereda dagen innan.
- Blanda samman fyllningen och garnera.
- Eller fyll chokladformarna med något som du tycker om. Vad som passar bäst efter årstiden.
- Servera direkt.
- Hoppas att det smakar bra!
Publicerat den
14 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Förslag på fyllningar: Grädde och jordgubbar Grädde och blåbär Grädde och vinbär Grädde och konserverade mandariner grädde och hallon