Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punchparfait

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En dessert med punch, russin och choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt russinen svälla i punsch i 4 timmar. Hacka mandel och choklad grovt. Blanda äggulor, florsocker och vatten i en kastrull, och sjud på svag värme under omrörning tills krämen tjocknar.
  2. Låt svalna och rör i vaniljsocker och vispad grädde. Vänd ner russin, mandel och choklad. Häll smeten i en form och frys i minst 6 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.