Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päron i punchsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig efterrätt!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa samman gulor, potatismjöl och mjölk i en kastrull. Sjud blandningen under vispning. Riv mandelmassan och blanda ner i såsen. Ta av kastrullen från plattan och låt svalna. När såsen är kall tillsätts grädde, vaniljsocker och innehållet i punchflaskorna. Spar chokladen och hacka i småbitar. Lägg päronen med den kupade sidan uppåt. Häll över såsen och strö över den hackade shokladen. Servera med vispad grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.