Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschpraliner

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Ännu ett recept från mina gömmor.

Ingredienser

Instruktioner

Smält blockchokladen och nougat tillsammans i tjockbottnad kastrull eller i vattenbad, rör lätt. Rör försiktigt i grädde och punsch mot slutet. Tag kastrullen från spisen och rör massan slät och tjock. Klicka upp den på en skärbräda och forma den till en lagom kladdig rulle. Skär den i skivor och vänd dessa i strössel innan de blivit helt stela. Kyl men servera sedan punschpralinerna rumsvarma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.