Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Purjolökslåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En väldigt god låda!

Ingredienser

Instruktioner

Skär purjolöken i 5 cm långa bitar och förväll dem i 5 min i lättsaltat vatten. Låt dem sedan rinna av. Blanda köttfärsen med salt. Tillsätt peppar, potatis och vätskan lite i taget.'Lägg hälften av purjolöken i en smord ugnsäker form, fördela färsen över och täck med resten av purjon. Häll över 1 dl grädde och strö på osten. Gratinera 30-40 min i 175- 200 g.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.