Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pytt Bellman

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pytt Bellman som den ska göras. Den är oslagbart god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet och potatisen i mindre tärningar. Hacka löken fint.
  2. Bryn löken på låg värme. Lägg åt sidan.
  3. Stek potatisen gyllenbrun, lägg åt sidan.
  4. Stek köttet på medelvärme i olja. Sänk värmen något och tillsätt löken och potatisen, Stänk över lite Worcestershiresås.
  5. Tillsätt grädden, ansjovisen, kalvfonden och låt allt koka samman. Servera omgående med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.