Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quesadilla på trattkantareller och västerbottenost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mexikanskt vegotips! Quesadilla är en mexikansk maträtt. I Mexiko är rätten en typisk frukostmat, men här passar den bra som en förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken. Hacka tomaterna.
  2. Stek lök och trattkantareller i smör tillsätt soltorkade tomater, creme fraiche, salt och peppar.
  3. Riv osten.
  4. Pensla brödet med lite vatten och lägg svampröran i mitten med osten.
  5. Lägg det andra tortilla brödet som ett lock ovanpå och tryck ihop kanterna.
  6. Stek på båda sidor i lite olja i en panna.
  7. Sallad: Skölj ruccola och blanda med skivad purjolök, olivolja, vinäger, salt och rosépeppar.
  8. Servera tortillan i trekanter tillsammans med salladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lars222p 21 mars 2010

    svampförrätt mexikansk med tortilla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.