Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quiche Lorraine med champinjoner

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En 70-talsklassiker - receptet helt ur minnet - liten reservation för att det kan vara på en höft

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen, låt vila en timme.
  2. Blanda tomatpuré, krossad vitlök och skivade champinjoner i en skål.
  3. Blanda äggstanningssmeten i en annan skål.
  4. Förgrädda pajskalet i ugn 225 gr ca 5-10 min. Jag brukar täcka kanterna på pajskalet med al folie.
  5. Sedan breder man ut tomatblandningen på pajbotten, täck med äggblandningen o skjuts in i ugnen, ca 35-45 minuter. När det ser gyllengult o gott ut samt har stannat är det färdigt.
  6. God tomatsallad till är ett måste.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.