Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quichepaj med kycklinglever à la Culwert

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Fryst kycklinglever är verkligt gott tillsammans med bacon och champinjoner i en paj

Ingredienser

Instruktioner

Pajdegen. Blanda ingredienserna i en matberedare. Låt degen vila i kylskåpet minst en timme. Sätt ugnen på 200° Tumma ut degen i en pajform, pricka bottnen med en gaffel och förgrädda den tio minuter. Tag ut formen och låt den svalna. Fräs baconen och låt den rinna av. OBS. Använd INTE fettet till det fortsatta! Skär levern och champinjonerna i tumnagelstora bitar. Fräs levern och champinjonerna men stek dem inte färdiga. Blanda smeten. Strö den kallnade baconen i småbitar över pajbottnen Fördela levern och champinjonerna ovanpå baconen. Häll över smeten. Grädda i 35-40 minuter. Servera med grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.