Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoasallad med gurka, aprikos, nötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj quinoan i varmt vatten. Koka upp buljongen, lägg i quinoan och låt koka under lock på svag värme 15 minuter. Tag av från spisen, låt quionoan svälla i kastrullen i några minuter och häll sedan av eventuellt överbliven buljong.
  2. Blanda alla ingredienser till dressingen och låt den stå och dra medan quinoan kokar.
  3. Rör ner gurka, aprikoser, nötter, pumpakärnor, persilja och mynta i quinoan. Tillsätt dressingen och blanda väl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.