Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoasallad med mango och persika

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Bjud på en färgstark och fruktig sallad till sommarens grillning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj quinoan i varmt vatten och låt den rinna av. Koka upp vatten och salt. Tillsätt quinoan och rör om. Sjud under lock, ca 12 minuter. Låt den svalna. Blanda grynen med citronolivolja och pressad lime.
  2. Skala och skär rödlöken i tunna klyftor. Dela och skär mangon i bitar. Klyfta persikorna och grilla dem snabbt i en grill eller grillpanna tills de fått lite färg och mjuknat lite.
  3. Blanda salladen i en stor skål med sköljd och slungad ruccolasallad precis innan servering. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.